Gezichtsbehandelingen

Intake

Ben je voor het eerst bij ons of is het een tijdje geleden dat je bent geweest? Kom dan langs voor een intake! Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen, verwachtingen en analyseren we je huid. Na de intake starten we met de afgesproken behandeling, die de eerste keer altijd 60 minuten duurt. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van Éminence. Deze producten zijn met veel liefde handgemaakt in Hongarije en bevatten krachtige werkstoffen waardoor huidverbetering al zichtbaar is na één behandeling. Daarnaast zijn alle behandelingen gericht op ontspanning, beleving en aandacht waardoor je het beste van beide werelden ervaart.

60 minuten

De behandeling start met een huidanalyse. Daarna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlakte- en dieptereiniging. Indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt en de onzuiverheden verwijderd. Gevolgd door een gezicht-, nek-, schoudermassage. De behandeling wordt afgesloten met een masker en verschillende verzorgingsproducten.

Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder anti-age, gevoelige, droge, acne-gevoelige en gecombineerde huid. Het kan zijn dat de behandeling wordt aangepast op basis van de huidanalyse om zo het beste resultaat te behalen. Wil je een extra onderdeel erbij? Kies dan voor de 75 of 90 minuten behandeling!

Investering €75

75 minuten

De behandeling start met een huidanalyse. Daarna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlakte- en dieptereiniging. Indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt en de onzuiverheden verwijderd. Keuze uit één extra onderdeel. Gevolgd door een gezicht-, nek-, schoudermassage. De behandeling wordt afgesloten met een maskeren verschillende verzorgingsproducten.

Keuze extra onderdeel: verven wimpers of wenkbrauwen, harsen bovenlip – €7 of kin, een hand- of voetmassage. Of geef jouw huid een boost met de bindweefselmassage + €15. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder anti-age, gevoelige, droge, acne-gevoelige en gecombineerde huid. Het kan zijn dat de behandeling wordt aangepast op basis van de huidanalyse om zo het beste resultaat te behalen.

Investering €92

90 minuten

De behandeling start met een huidanalyse. Daarna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlakte- endieptereiniging. Indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt en de onzuiverheden verwijderd. Keuze uit twee extra onderdelen. Gevolgd door een gezicht-, nek-, schoudermassage. De behandeling wordt afgesloten met een masker en verschillende verzorgingsproducten.

Keuze extra onderdeel: verven wimpers of wenkbrauwen, harsen bovenlip – €7 of kin, of een hand- of voetmassage. Of geef jouw huid een boost met de bindweefselmassage + €15. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder anti-age, gevoelige, droge, acne-gevoelige en gecombineerde huid. Het kan zijn dat de behandeling wordt aangepast op basis van de huidanalyse om zo het beste resultaat te behalen.

Investering €107

Bindweefsel Boost

Geef je huid een boost tijdens deze intensieve behandeling! We starten de behandeling met een dubbele reiniging, gevolgd door de bindweefsel met aansluitend een stimulerende peeling en masker de behandeling wordt afgesloten met een serum en crème.

De bindweefselmassage kan de volgende gezondheidsvoordelen hebben: verhoogde opname producten, optimale doorbloeding, verzachten van de fijne lijntjes, stimulering collageen productie, liftend effect, detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen, vermindering van vocht ophoping.

Investering €49